Cine suntem noi

Acesta este unul dintre cele mai mari proiecte în domeniul medicinii veterinare din Balcani, cu o echipă de peste 60 de persoane care lucrează non-stop pentru sănătatea animalelor de companie pe o suprafață de peste 1200 mp. De la înființarea sa în 2010, spitalul a continuat să dezvolte și să ofere un ciclu complet de servicii în toate domeniile - Diagnostic, Chirurgie și Terapie.

Politica și modul de lucru

Pentru a fi cu adevărat de folos pentru dvs., am introdus o politică de lucru pe care o respectăm și așteptăm înțelegere și asistență din partea clienților și a medicilor veterinari referitori. Pentru noi, principiul unei mai bune calități a vieții pentru animalul de companie este pe primul loc - pentru aceasta luptăm conform regulilor celei mai bune practici medicale. Multe boli pot fi evitate, în timp ce altele pot fi mult mai ușoare sau pot avea un prognostic mai bun dacă se aud sfatele noastre. Nu ezitați să puneți întrebări și nu așteptați până când este prea târziu să ne sunați. Pentru tot ceea ce vă interesează, contactați-ne prin intermediul formularului de întrebări aici.

.

Cum vă putem fi de folos

Dacă sunteți un coleg din străinătate și doriți să referiți un pacient, vă rugăm să-l trimiteți însoțit de o referință (descărcați aici) cu o descriere detaliată pentru ce îl trimiteți și ce se așteaptă de la noi. Specialistul nostru vă va contacta în timp util cu informații despre tot ceea ce am făcut. Pentru stăpânii care călătoresc prin propria voință - vă rugăm să aduceți toate testele și documentele pe care le-ați făcut până acum în legătură cu boala pacientului. Dacă aveți întrebări sau dificultăți cum să călătoriți (documente, medicamente, vehicule etc.) contactați-ne în avans. Vă rugăm să puneți o întrebare în limba engleză în avans aici.

Ce putem face și când să ne contactați

Fiind un mare spital multidisciplinar, oferim aproape toate serviciile și îngrijirea pacienților în medicina veterinară - de la examinări de rutină și vaccinări la intervenții chirurgicale complexe și proceduri de intervenție inovatoare. Cu toate acestea, suntem cei mai utili pentru stăpânii veniți de departe în domeniile în care echipamentul specific, echipa de specialiști și experiența sunt cruciale. Iată o parte din portofoliul clinic al Clinicii Veterinare Centrale:

Services