Записване на часове по телефон между 10:30 и 19:00ч.
Екип

д-р Томе Пейчиновски

Д-р Томе Пейчиновски роден 24.08 1982 град Битоля, Р.Македония

През 2001 започва започва да учи Ветеринарна Медицина към Лесотехническия университет в София. Още в студентските си години стажува в няколко клиники в София. През 2007 се дипломира като магистър към Лесотехническия Университет - Факултет по Ветеринарна Медицина. Същатата година започва официалната му професионална кариера с насоченост дерматология, вътрешни болести и образна диагностика. Част от проекта ЦЕНТРАЛНА ВЕТЕРИНАРНА КЛИНИКА още от самото начало. Към днешна дата взима активно участие в развитието на болницата като участва в професионални обучения, стажове и курсове в България и Европа, по-значими от които са:

European Congress FECAVA Barcelona 2012 година

European Congress FECAVA Dublin (supported by BSAVA) 2013 година

Делегат на 27мото годишното събрание на Европейската и Световна организация по Ветеринарна дерматология ESVD/ECVD Congress Salzburg 2014

 

Като резултат от тези членства и професионално надграждане са и постоянните контакти (приятелски и професионални) и дискусии с водещи световни специалисти в областта на ветеринарната дерматология, вътрешни болести и образна диагностика.

 

Говори свободно английски език.

 

В свободното си време обича да се грижи за семейството си, за домашния си любимец персийска котка Моли.

 

Обича да спортува тенис на корт и шах-мат. Интересува се от Световна политика. Обича да пътува и да се запознава различни култури, традиции и религии.

 

 

Упражняването на лекарската професия е благороден принос към световното здравеопазване

Нека да бъдем хуманисти и да направим планетата Земя едно по-хубаво място за живеене

ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ

Уважаеми клиенти , ако желаете да заплатите Вашата сметка с банкова карта (или Paypal), моля използвайте този формуляр въвеждайки пациентски номер!

За пациент #
За плащане по банков път - използвайте:
BG 68 UBBS 8888 1000 5324 45
BUIBBGSF
Моля, в основание за плащане напишете амбулаторния номер на пациента и името, с което е записан при нас.