Записване на часове по телефон между 10:30 и 19:00ч.
Услуги

Прегледи

Специализирани прегледи

Ваксини и микрочипове

Месеци на ПРОФИЛАКТИКАТА

Образна и Лабораторна диагностика

Дигитална рентгенография

Сертификати за дисплазия

Рентгеноскопия

Ехографско изследване на коремна кухина

Ехокардиография

ЕКГ и Холтер

Ендоскопия

Лабораторни изследвания

Терапия

24h спешна помощ

Вътрешни болести

АГ и изкуствено осеменяване

Банка за семенен материал

Хемотрансфузия

Онкология и химиотерапия

Кожни заболявания и алергии

Индивидуални диети, лечебни храни

Дентална медицина и грижа за зъбите

Работа с екзотични пациенти и диви животни

Схеми на анестезия

Обезболяване и контрол на болката

Хирургия

Планова хирургия

Ортопедия и Неврохирургия

Офталмология и очна хирургия

Спешни състояния

Гръдна и Кардиохирургия

Инвазивна Кардиология

Имплантиране на пейсмейкъри и стентове

Клиничен стационар, Хотел

Grooming услуги

За колеги – референтна политика

Ехографско изследване на коремна кухина

Клиниката е оборудвана с едни от най-добрите ехографи, което ни дава възможност неинвазивно да прегледаме и оценим всички вътрешни органи - без да се налага да се упоява пациента, без болка и без стрес.

 

Ехографското изследване е уникално по рода си, защото ни дава ценна клинична информация не само за формата, структурата и размера на органите, но и за тяхната функция.

 

Незаменимо изследване при болести, свързани с работата на черния дроб и бъбреците; при всяко съмнение за туморно заболяване в областта на корема; за установяване и проследяване на нормална и патологична бременност; при ендокринопатии като Синдром на Къшинг и болест на Адисон; за оценка вида на щитовидната жлеза и много други.

 

Под ехографски контрол в клиниката се взимат тънкоиглени биопсии от органи с променена структура, правят се центези (получаване на диагностично количество течност от цисти, органи, образувания), поставят се препарати и т.н.

 

Преди някои ортопедични операции нашите анестезиолози, под ехографски контрол, извършват т.нар. блокове на определени нерви, осигурявайки допълнителна аналгезия и комфорт за пациента.

 

 

Ехографското изследване е бързо, неинвазивно за пациента, не е свързано с болка или дискомфорт и почти никога не се налага прилагането на седативи или упойка. Много често стопаните присъстват на самото изследване, за да са по-спокойни както нашите пациенти, така и самите те.

 

Една от разликите сравнено с ехографското изследване при хората е, че за да имаме добра картина трябва да подстрижем част от козината на нашите пациенти. При фокусирани ехографски изследвания (например само за установяване на бременност или проверка за свободна течност в коремна кухина), при пациенти с много мека козина или при ехокардиография прозорчето, което забръсваме е малко, но при повечето случаи на подробна ехография се забръсва по-голямата част от корема.

 

Ако сте изпратени от Вашия личен лекар за ехографско изследване при нас, задължително запишете по телефона час предварително. Моля носете и всички допълнителни изследвания, които имате - рентгенови снимки, кръвни изследвания, серологични или хормонални тестове и т.н., както и попълнено от личния Ви лекар Направление.

 

Моля имайте предвид,  че за по-лесно, бързо и резултатно ехографско изследване на коремна кухина пациентът трябва да е гладувал поне 12 часа преди самото изследване.

 

ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ

Уважаеми клиенти , ако желаете да заплатите Вашата сметка с банкова карта (или Paypal), моля използвайте този формуляр въвеждайки пациентски номер!

За пациент #
За плащане по банков път - използвайте:
BG 68 UBBS 8888 1000 5324 45
BUIBBGSF
Моля, в основание за плащане напишете амбулаторния номер на пациента и името, с което е записан при нас.