Кои сме ние

Ова е еден од најголемите проекти од областа на ветеринарната медицина на Балканот, со тим од над 60 лица кои работат деноноќно за здравјето на домашните миленици на површина од над 1200 кв.м. Од своето основање во 2010 година, болницата продолжи да се развива и обезбедува целосен циклус на услуги во сите области – Дијагноза, Хирургија и Терапија.

Политика и начин на работа

За да можеме навистина да ви бидеме корисни, воведовме работна политика на која се придржуваме и очекуваме разбирање и помош од клиенти и ветеринарите кои ги упатуват. За нас, на прво место е принципот на подобар квалитет на живот за миленичето – за што се бориме според правилата на најдобра медицинска пракса. Многу болести може да се избегнат, а други може да бидат многу поблаги или да имаат подобра прогноза ако се слушнат нашите совети. Немојте да се двоумите да поставувате прашања и не чекајте додека не е предоцна да ни се јавите. За се што ве интересира, контактирајте преку образецот за барање тука.

.

Како да ви бидеме корисни

Ако сте колега од странство и сакате да упатите пациент, ве молиме испратете го во придружба со Упат (преземете тука) со детален опис за што праќате и што се очекува од нас. Нашиот специјалист навреме ќе ве контактира со информации за се што сме направиле. За сопственици кои патуваат по сопствена воља – ве молиме, донесете ги сите тестови и документи што сте ги направиле и имате во врска со болеста на пациентот. Ако имате прашања или потешкотии за тоа како да патувате (документи, лекови, возила и сл.) контактирајте со нас однапред. Ве молиме, претходно направете барање на англиски јазик тука.

Што можеме да сториме и кога да контактирате со нас

Како голема мултидисциплинарна болница, ние ги нудиме скоро сите услуги и грижа за пациентите во ветеринарната медицина – од рутински прегледи и вакцинации до комплексни хируршки интервенции и иновативни интервентни зафати. Сепак, ние сме најкорисни за собстњениците кои доаѓаат од далеку во области каде специфичната опрема, тимот специјалисти и искуството се клучни. Еве дел од клиничкото портфолио на Централната ветеринарна клиника:

Services