Ποιοι είμαστε;

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα στον τομέα της κτηνιατρικής στα Βαλκάνια, με μια ομάδα άνω των 60 ατόμων, που εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο για την υγεία των κατοικίδιων ζώων σε μια έκταση άνω των 1200 τ.μ. Από την ίδρυσή του το 2010, το νοσοκομείο συνέχισε να αναπτύσσει και να παρέχει έναν πλήρη κύκλο υπηρεσιών σε όλους τους τομείς - Διαγνωστικά, Χειρουργική και Θεραπεία.

Πολιτική και τρόπος εργασίας

Για να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι για εσάς, έχουμε εισαγάγει μια πολιτική εργασίας, που τηρούμε και περιμένουμε κατανόηση και βοήθεια από τους πελάτες και τους κτηνιάτρους, που παραπέμπονται. Για εμάς, η αρχή μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για το κατοικίδιο έρχεται πρώτη - για την οποία αγωνιζόμαστε σύμφωνα με τους κανόνες της βέλτιστης ιατρικής πρακτικής. Πολλές ασθένειες μπορούν να αποφευχθούν, ενώ άλλες μπορεί να είναι πολύ πιο ήπιες ή να έχουν καλύτερη πρόγνωση εάν ακουστούν οι συμβουλές μας. Μην διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις και μην περιμένετε μέχρι να είναι πολύ αργά για να μας καλέσετε. Για ό,τι σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας ερώτησης εδώ.

.

Πώς να είμαστε χρήσιμοι για εσάς

Εάν είστε συνάδελφος από το εξωτερικό και θέλετε να παραπέμψετε έναν ασθενή, παρακαλώ στείλτε τον μαζί με την μια Ιατρική Κατεύθυνση (κατεβάστε από εδώ) με μια λεπτομερή περιγραφή για το τι τον στέλνετε και τι αναμένεται από εμάς. Ο ειδικός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για πληροφορίες, σχετικά με όλα όσα έχουμε κάνει εγκαίρως. Για τους ιδιοκτήτες, που ταξιδεύουν μόνοι τους - παρακαλούμε να φέρετε όλες τις ιατρικές εξετάσεις και τα έγγραφα, που έχετε κάνει μέχρι στιγμής σε σχέση με την ασθένεια του ασθενή. Εάν έχετε ερωτήσεις ή δυσκολίες, σχετικά με τον τρόπο ταξιδιού (έγγραφα, φάρμακα, οχήματα κ.λπ.) επικοινωνήστε μαζί μας εκ των προτέρων. Κάντε μια ερώτηση στα Αγγλικά εκ των προτέρων εδώ.

Τι μπορούμε να κάνουμε και πότε να επικοινωνήσουμε μαζί μας

Ως ένα μεγάλο πολυτομεακό νοσοκομείο, εμείς προσφέρουμε σχεδόν όλες τις υπηρεσίες και τη φροντίδα των ασθενών στην κτηνιατρική - από ιατρικές εξετάσεις ρουτίνας και εμβολιασμούς έως πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις και καινοτόμες επεμβατικές διαδικασίες. Ωστόσο, είμαστε πιο χρήσιμοι για τους ιδιοκτήτες, που προέρχονται από μακριά για τομείς, όπου ο ειδικός εξοπλισμός, η ομάδα εμπειρογνωμόνων και η εμπειρία έχει ζωτική σημασία. Εδώ είναι μέρος του ιατρικού χαρτοφυλακίου /model portfolio/ της Κεντρικής Κτηνιατρικής Κλινικής

Services