Прегледи

Първични и контролни прегледи

Клиниката работи с предварително записани часове. Ежедневно преглеждаме десетки пациенти и за да намалим стреса - както за стопаните, така и за техните любимци е важно това да става планово. Моля свържете се с нашата рецепция  и запазете час. Така времето за изчакване ще е сведено до минимум, а лекар от екипа ще Ви очаква.

Освен в случаите когато е спешно, часове се записват от 10.15ч до 19.30ч всеки ден.

 

Специализирани прегледи

В областите Ортопедия и Травматология, Неврология, Кардиология, Офталмология, Дерматология, Акушерство и Гинекология, Екзотични животни и други,  извършваме и преглед от специалист. Обикновено такъв преглед е по-дълъг като време, свързан е със специфични манипулации (напр. измерване на очно налягане при офталмологичен преглед) и/или изследвания и задължително изисква предварително записан час. Много често специализираните прегледи са назначени от Вашия личен лекар, с който работи нашата клиника. Прочетете повече за нашите специалисти тук.

 

Когато имате час за специализиран преглед моля носете всички изследвания, които имате от преди - направени рентгенови снимки, лабораторни резултати, история на медикаментозна терапия и т.н.

Моля носете и придружаващо направление, ако сте изпратени от рефериращ лекар - бланка може да се изтегли от тук Направление/PDF

 

Прегледи в нощна смяна

За посещенията в нощна смяна не записваме предварително час. Екипът в нощна смяна е от няколко доктора като с приоритет се обслужват амбулаторните пациенти настанени в Стационара на Клиниката, както и някои текущи спешни случаи. Ако Вашият случай не е спешен, обмислете да ни посетите в дневна смяна.

От Януари 2021г. в интервала 23.00ч.-08.00ч. се приемат само някои от пациентите, които са ни потърсили – по преценка на екипа през нощта. Моля обадете се предварително и ще Ви посъветваме как да процедирате.

Всеки клиент който поемем ще бъде обслужен, но времето за изчакване в нощна смяна е по-дълго, а някои от цените на услугите - по-високи.

Преглед в дома на пациента (Домашно посещение)

Възможно е наш екип (обикновено от двама лекари) да Ви посети и да извърши преглед и/или манипулация в домашни условия. Услугата се предлага за рамките на София, но препоръчваме първо да се обадите за допълнителна информация на рецепцията на клиниката.

 

Всички подробности, за това какво представлява домашното посещение, колко струва и какво да очаквате, можете да намерите в специална статия по въпроса тук.

Previous Next