Спешна помощ

Осигуряването на непрекъсната медицинска грижа 24/7 е жизненоважно за правилното функциониране на една болница. Ние работим винаги - денонощно, както и на всички официални празници. От отварянето си през 2010г Клиниката не е имала почивен ден.

 

Денонощната работа ни дава възможност да помогаме при всички спешни състояния, а за съжаление те са неочаквани и по всяко време. Много от блъснатите кучета или паднали от висок етаж котки виждаме като пациенти именно през нощта, както и голяма част от пациентите с превъртян стомах или трудни раждания - все критични, тежки състояния, при които терапията не търпи отлагане. 

 

Втората важна причина да поддържаме тази услуга е грижата, която осигуряваме на всички оперирани или текущи пациенти с тежко заболяване, които изискват непрекъснато наблюдение. Много от препаратите и процедурите при тези пациенти са на кратки интервали - през 6, 8 или 12 часа, което прави лечението за тях в клинични условия много по-адекватно.

 

Кои са най-честите спешни състояния при нашите пациенти прочетете тук. Съветваме Ви обаче и при всяко друго състояние, което Ви притесни да ни потърсите за консултация по телефона или на място.

 

Разгледайте и секцията за клиничния ни стационар.

 

 

Моля имайте предвид, че по време на нощните смени екипът в клиниката е намален, няма планови пациенти с час и се обслужват с предимство спешните случаи. Възможно е времето за изчакване да е доста по-дълго сравнено с дневната ни смяна.

Previous Next