Записване на часове по телефон между 10:30 и 19:00ч.
Екип

д-р Владислав Златинов

Д-р Златинов е роден на 07.05.1981г.

 

Завършва Националната Природоматематическа Гимназия в София през 1999г. със специалност Биология и Лесотехническия УниверситетСофия през 2005г като ветеринарен лекар.

 

Специализации и стажове, посетени конгреси и семинари:

 

Делегат на световните конгреси на WSAVA в Прага 2006г и Дъблин 2008г.

 

През 2008г провежда стаж по ортопедия и неврохирургия в "Clinica Mediteraneo"Мадрид, Д-р Перес.

 

Участва в световния ортопедичен конгрес - Болоня- 2010 г. (посетени 5 "in depth seminars"- лакътна и тазобедрена дисплазия).

 

От 2011, член на Европейската Организация за Рентгенографски Контрол на Генетичните Заболявания на Костите и Ставите (GRSK). Международно сертифициран панелист за лакътна и тазобедрена дисплазия.

 

От 2012, сертифициран хирург на Biomedtrix за подмяна на тазобедрената става (ендопротезиране) със системата Universal Hip.

 

От 2012 член на VIN (Veterinary information network). Има няколко публикувани кратки статии и клинични случаи във „Ветеринарна сбирка, официално издание на БВС.

 

2013 - Инструктор в няколко практически курсове, организрани и проведни в Централна Ветеринарна Клиника: „Рентгенографско изследване на апендикуларния скелет”, „Хирургични техники в коленната става”, „Терапия на фрактури при дребните животни” и др.

 

2014 Посети първия конгрес на “Romanian Veterinary Orthopedic Society”, в Синая.

 

От 2014 е ‘Active member’на AO vet.

 

През 2014 Д-р Златинов участва в няколко CPD (Continuing Professional Development) курсa:

 

AO vet course: Principles in Small Animal Fracture Management - Zagreb, Croatia.

AO vet course: Advances in Small Animal Fracture Management - Cremona, Italy.

AO masterclass: Advanced Corrective Osteotomies - Rear limb and patellar luxation

 

Член на инициативния комитет и заместник председател на Българската Асоциация по Ветеринарна Ортопедия и Травматология (БАВОТ).

 

Професионална насоченост: Ортопедия и Неврохирургия, Спешна помощ и реанимация; Странични интереси в областта на зоомедицина и медицина на дивите животни.

 

В свободното време, обича да се занимава с фотография и спорт - има голямо желание да стане добър с кайтсърфа :)

Говори свободно английски език

 

Защо харесва професията си?:  "Дава ми възможност да видя по-добрата стрaна на хората. Собствениците на животни често са готови да пожертват много средства и усилия, за да помогнат на любимците си. Това което получават в замяна е нематериално - единствено безрезервната им любов.Това ме радва :) "

 

 E-mail: zlatinov_vet@yahoo.com

От 15 Март 2021г. Д-р Владислав Златинов работи като хирург-ортопед на свободна практика. Централна Ветеринарна Клиника запазва тясното си сътрудничество с него и му предоставя част от залите за преглед и хирургичния блок за съвместни проекти. Д-р Златинов ще преглежда и оперира 5 дена при нас, а електронния график в който можете да се запишете за него е тук. Моля при попълването на заявката за преглед да дадете възможно най-точна информация за оплакването на пациента. Това е сайта на д-р Златинов, където ще намерите изчерпателна информация за новия формат на работа: www.drzlatinov.com

ОНЛАЙН ПЛАЩАНЕ

Уважаеми клиенти , ако желаете да заплатите Вашата сметка с банкова карта (или Paypal), моля използвайте този формуляр въвеждайки пациентски номер!

За пациент #
За плащане по банков път - използвайте:
BG 68 UBBS 8888 1000 5324 45
BUIBBGSF
Моля, в основание за плащане напишете амбулаторния номер на пациента и името, с което е записан при нас.